nieuws - biografie - albums - andere sites - forum - registreer - contact - over de fanclub - zoeken

Beste Kate-fan, welkom!

Welkom op de site van de Kate Bush fanclub - Nederland. Hier vind je nieuws over Kate, haar muziek, haar biografie en nog veel meer.

Maart 2016:
Wij gaan de activiteiten voor deze website beƫindigen. De site en de domeinnaam komen binnenkort te vervallen. We bedanken iedereen die met enthousiasme heeft meegedaan aan de activiteiten die we georganiseerd hebben. We hopen dat alle fans die erbij waren in de loop van de jaren plezier hebben gehad van de activiteiten.
Via Facebook en Twitter blijven we actief.
facebook Follow katebushfanclub on Twitter

Check het laatste nieuws over Kate.

Dear Kate, Before the Dawn was such a beautiful time. You gave us many beautiful days. Such beautiful music. Many breathtaking moments.
You gave us a lifetime memory. Thank you.

thank you Kate

London 26-08-2014 - Ze is nog altijd onovertroffen.

Kate ging woensdagavond 26 augustus na 35 jaar verder waar ze nooit gestopt is. Haar eerdere albumwerk bleek fenomenaal passend te zijn in een combinatie van artistieke uitingen die slechts aan enkelen op Aarde is voorbehouden.
Theater van een ongekend hoog niveau in combinatie met live muziek die niet alleen kippenvel veroorzaakte maar ook letterlijk tot tranen toe roerde.
Before the Dawn is de bevestiging van een verwachting die alleen Kate Bush kan waarmaken. Kate Bush is dan ook terug waar ze wat ons betreft hoort: in de schijnwerpers.

Before the Dawn
(foto: Ken McKay/REX Kate Bush)

Brekend nieuws!

London 26-08-2014 - De dag van de werderopkomts van de zon: de eerste uitvoering van Before the Dawnn in London's Eventim Apollo Hammersmith theatre.

Augustusus
cover
Dinsdag, 26 Augustus
Woensdag, 27 Augustus
Vrijdag, 29 Augustus
Zaterdag, 30 Augustus

Dinsdag, 2 September
Woensdag, 3 September
Vrijdag, 5 September
Zaterdag, 6 September
Dinsdag, 9 September
Woensdag, 10 September
Vrijdag, 12 September
Zaterdag, 13 September
Dinsdag, 16 September
Woensdag, 17 September
Vrijdag, 19 September
Zie ons forum voor meer data.

cover

Meer nieuws ...

Reageer nu op onze FB page.

Follow katebushfanclub on Twitter

Kate Bush fanclub - Nederland